Recenzie Oblecsito.sk

Najnovšie recenzie od zákazníkov oblecsito.sk:

2463 hodnotenie

95% zákazníkov je spokojných s týmto internetovým obchodom
97% zákazníkov je spokojných s termínom dodania
94% zákazníkov je spokojných s komunikáciou


 

4-5 hvezdJožko
27. januára 2020
plus_ Dobrý deň, objednal som si tovar. Emailová korešpondencia prebiehala v poriadku, platil som som zloženkou na Slovenskej Pošte.
plus_ Tovar dorazil za 18 dní od zaplatenia a som spokojný. Len mikina mi je trochu menší, ale za tú cenu to neriešim.
 
minus Menšia veľkosť
 
 

5 hvezd_1Hanicka Bila
10. januára 2020
plus_ Velky vyber
plus_ komunikácia super
plus_ Saty a plavky skvely
 
minus Nič
 

4-5 hvezdMichaela
28. decembra 2019
plus_ Pekné denim šatičky za tú cenu sa oplatí. Odporučám všetkým čo chcú urobiť parádu a moc neplatiť.
 

5 hvezd_1Vitaliya
20. decembra 2019
plus_ veľký výber
plus_ super ceny
 
minus zatiaľ nič
 
Zdravím, moje prvé objednanie bola bundička BOMBER, môžem len odporučiť;) Keďže bunda mi bola doručená asi tak za tri týždne a v poriadku, tak som si objednala znova. Plavky a šaty sú doma, veľkosť sedí, riadila som sa tabuľkou veľkosti (na odporúčanie na FB) tričko je na ceste a objednala som si začiatkom 12/2019, takže s časom doručenia nemajú problém a vždy ju dodrží. Komunikácia taky fajn .. Takže môžem len odporučiť .... :)
 

5 hvezd_1Tamara
13. decembra 2019
plus_ King Queen sortiment
plus_ Pre manžela, pre mňa a pre bábätko
plus_ Objednám znova. Ďakujem
plus_ Príjemná slečna, ktorá mi pomohla s výberom veľkosti
 

3_5 hvezdlibor
2. decembra 2019
plus_ syn a manželka boli spokojní. synove sa hračky páčili a manželka bola nadšená z plesových šiat
plus_ možnosť vrátenia tovaru
 
minus sebe som objednal tričko, ale je mi menšia. tak som tovar vyreklamoval cez email a vrátili mi peniaze
 

4 hvezdyRoman K.
23. novembra 2019
plus_ Set triko + kraťasy pánsky - hodnotím kladne, materiál v pohode - bavlna.
 
minus Musel som čakať 14 dní, ale oplatilo sa.
 

5 hvezd_1Jana Bělohlávková
7. února 2019
plus_ Objednala som oblečenie priatelovi, sme spokojní
 

5 hvezd_1Lucie
1. novembra 2019
plus_ Super ceny, nízke poštovné
 
minus Nič, všetko v poriadku
 

4-5 hvezdMartina 
15. októbra2019
plus_ Kupovala som šaty so spadnutými ramenami. Veľkosť mi poradili cez email a sedí perfektne
 

5 hvezd_1Kugel
7. októbra 2019
plus_ Objednal som Joker mikinu, som spokojný, dorazilo pekne zabalené
 
minus Doba doručenia cca 2 týždne
 

5 hvezd_1Mates
27. septembra 2019
plus_ tovar dorazil v poriadku po 15 dňoch
plus_ všetko v pohode, komunikácie maximálne druhý deň, ústretoví
  
 

4 hvezdyIng. Lumir Jarovec
16. septembra 2019
plus_ vrátenie peňazí
 

Dobrý deň,
rád by som sa s Vami podelil o krátku recenziu na tento obchod. Narazil som na Facebooku na reklamu od tohto internetového obchodu. Konkrétne Army mikina. Páčila sa mi, tak som si ju objednal, prihodil som si do košíka ešte tričko s golierom (taká žirafa na hrudi). Prišiel mi email, že mám zaplatiť prevodom na účet. Ihneď som teda zaplatil a čakal. Druhý deň mi prišiel email, že platba bola v poriadku prijatá a tovar bol odovzdaný dopravcovi. Čakal som teda a po troch týždňoch mi dorazila vyššie spomínaná Army mikina. Veľkosť sedela, materiál taky ujde. Tričko v balíku však nebolo. Napísal som teda email, kde je tričko a pán za druhou obrazovkou mi povedal, že je na ceste, že tovar bol zaslaný v dvoch balíkoch. No nech je, neponáhľal som na to, tak som čakal ešte ďalších 14 dní. Tričko stále nikde, tak som napísal ďalší mail a nakoniec mi teda vrátili peniaze, pretože sa balík niekde stratil.

Keby som to mal zhrnúť, tak v podstate je všetko v poriadku. Síce je dlhšia čakacia doba na tovar, ale keď nedorazí, tak vám vrátia peniaze. Odporúčam tento obchod aj napriek dlhšiu dobu dodania.

Ďakujem 


4-5 hvezdPavel 
21. augusta 2019
plus_ Objednávam druhýkrát a spokojnosť
 
minus Nič
 

5 hvezd_1Anonymný užívateľ
10. augusta 2019
plus_ Spokojnosť s tovarom
 
 
Aj po 3. objednávke som úplne spokojný
 

4-5 hvezdTom
25. júla 2019
plus_ Bunda s mikinou dorazily
plus_ som spokojný
 
minus Prišlo v dvoch balíkoch 

4 hvezdyJani.xx
23. júla 2019
plus_ velky vyber za nizke ceny
plus_ zbozi som mala doma do 3 tyzdnov, som spokojná
 
minus nemam
 
obchod môžem odporucit, solídne rokovania a velky vyber
 

4-5 hvezdKarin
15. júla 2019
plus_ moc pekne vecicky
plus_ prijemna a rychla komunikácia s obchodom pomôcou emailových sprav
plus_ Objednala som si saty a damsky stylovy TOP. Zbozi prislo v poradku v dvoch balíčkoch behom 3 tyzdnov.
Mohu doporucit, s nakupem jsem byla spokojena.
 
minus vse ok
 

5 hvezd_1Karin
10. júla 2019
plus_ Za par € krasne vecičky
 
minus Čakala som asi mesiac pretože to pošta stratila, išla som na poštu na pokyn oblecsito.sk. Balíček sa na pošte vyhľadal :-)
  

4 hvezdyPeter
20. júna 2019
plus_  Platba prebehla v poriadku, tovar prišlo za 14 dní
 
nakúpim znova
 

4 hvezdyAnonymný užívateľ
12. júna 2019
plus_ Kúpil som kraťasy, nesedeli v páse, tak som ich vrátil a vrátili mi peniaze do týždňa na môj účet.
 
minus Škoda, že kraťasy nesedeli
 

5 hvezd_1Honza
31. mája 2019
plus_ Tričko mali skladom, dorazilo v priebehu 4 dní ako balík do ruky od SP. vďaka
 

5 hvezd_1Radim
20. mája 2019